Cu un aparat de aer condiționat, căldura este extrasă din interiorul camerei și disipată în aerul exterior. Acest principiu poate fi de asemenea inversat.

Echipamentul de aer condiționat care poate face acest proces invers se numește ‘pompă de căldură’ (aer-apă), care extrage căldură din aerul exterior. Căldura este apoi eliberată în interiorul sistemului de încălzire. Există aparate de aer condiționat reversibile și pompe de căldură care pot încălzi și răci simultan.

Pompa de căldură poate fi utilizată în locul unui boiler monovalent sau integrată într-o instalație existentă cu un cazan de încălzire bivalent. Dacă aveți deja sau aveți în vedere încălzirea prin pardoseală, o pompă de căldură este complet adecvată să asigure încălzire iarna și răcoare vara.

Pompa de căldură aer-apă Yutaki S este disponibilă în versiunea de 80 de grade și versiunea de 60 de grade. De exemplu, o instalație convențională existentă poate fi alimentată economic și eficient cu pompe de căldură Hitachi. Află mai multe informații despre pompa de căldură Hitachi Yutaki S60.

Pompa de căldură asigură un climat interior confortabil, cu încălzire în pardoseală și răcire și o economie de energie de 25% la costurile de încălzire. Pompele de căldură Hitachi sunt disponibile în mai multe versiuni și capacități. De exemplu, unitățile de perete sunt disponibile cu eficiențe foarte mari de încălzire (COP 6 cu versiunea Premium).

Avem o experiență vastă în dimensionarea, instalarea și mentenanța pompelor de căldură pentru încălzirea rezidențială sau domestică. Cu unitățile auxiliare și sistemele de conducte prin pardoseală, precum și unitățile de perete, se poate realiza o instalație eficientă pentru 4 sezoane.

Pompa de căldură aer-apă este o soluție de calitate, confortabilă și sustenabilă.